Förlovning & Jubileum

Är du på jakt efter smycken till bröllopet? Eller går du i tankarna att fria till din stora kärlek?

Du har säkert mycket frågor, tankar och funderingar inför dessa stora dagar och allt som hör till. Det kommer ordna sig och vi kommer att bjuda dig på en hel buffé full med tips och tricks för att underlätta inför din och din partners stora dag som komma skall!

Vare sig det är bröllop eller förlovning som vankas runt hörnet så är båda tillfällena viktiga och stora men kanske på olika sätt för både henne och honom. Ni har säkerligen föreställt er de här tillfällena både en och två gånger genom tiderna, möjligtvis redan från barnsben. Kanske har ni båda till och med en varsin tanke eller fantasi på hur ni skulle vilja att dessa dagar ska se ut när de är komna, som de nu snart är.

Först och främst vill vi göra er redo på att tanken man har i sitt huvud som man fantiserat ihop så länge gällande bröllopet, kläderna för dagen, smycken, buketter m.m inte alltid brukar se likadan ut när man väl är framme vid förberedelserna inför sin stora dag och ska välja ut vad som faktiskt speglar ens nutida personlighet eller vad man är ute efter för tema/känsla nu. Men det behöver absolut inte vara något negativt. Kläder, accessoarer och smycken utvecklas och så även vi.

Det kommer förmodligen vara bland livets största och viktigaste dag för er båda två, och man får inte glömma bort att dagen är lika viktig för både brud och brudgum, är det någon gång man bör kompromissa så är det nu, så att dagen blir så som man tänkt sig och ett fantastiskt minne att bära med sig hela livet! Ingen bör stå i skymundan, om det inte är en önskan från den ena.

Det finns såklart också en del saker man bör tänka på när det gäller klädsel, smycken m.m. Är du ute efter att få lite lugn genom att få några frågor eller funderinga besvarade så har du kommit helt rätt! Här kommer du att finna tips inför alla stunder och kategorier, hur du kan tänka kring förlovningsringar och vigselringar m.m, men är du redan nu osäker på skillnaden mellan ringarna så kan du läsa mer om det här innan du går vidare, sedan kommer även tips på hur du ska matcha dina smycken med brudklänningen, buketten eller håruppsättningen.

Eller är du orolig inför att hitta den perfekta ringen till din framtida partner eller kanske vilken färg som passar honom eller henne bäst? Ska du välja guld eller silver? Det kan verkligen vara klurigt!

Men nu åker vi till drömmarnas bröllopsbubbla och hittar tipsen för att få ihop de perfekta smyckena och kombinationerna som passar just er och ert tema för dagen med stort D.

bard