Brudgum & Gåvor

Matcha smycken och kläder framgångsrikt

Smycken och accessoarer är väldigt kraftfulla om du vill ha en speciell look. Du kan lyfta vilket klädesplagg som helst med rätt smycken. Exempelvis kan du få en stilfull look genom att bära olika hoodies och smycken likaväl som du kan bli snyggast på festen med rätt smycken. Tro det eller ej men det är väldigt snyggt att matcha olika smycken till hoodies. När du ska på söndagsbrunchen kan ett par stora örhängen eller ett större armband och ringar verkligen lyfta din hoodie. Det finns mängder med hoodies att välja mellan som är moderiktiga. Just nu är det väldigt modernt att bära croopade hoodies i jordnära färger.

Hitta ditt signatursmycke

Du kan matcha smycken och kläder på flera olika sätt. Det är egentligen endast fantasin som sätter gränserna. Det är även bättre att gå efter ditt eget tycke och smak än att gå efter trender. Det kan vara en bra idé att utgå ifrån dina kläder när du ska välja smycken. Du kan med fördel matcha smyckena med kläderna genom färger. Om du har neutrala färger på kläderna kan du med fördel välja smycken som står ut och drar blickarna till sig medan du kan bära mer diskreta smycken om kläderna drar mycket uppmärksamhet till sig. Det är alltid snyggt med smycken oavsett vad du ska göra.

Välj smycken som du gillar

Till vardags kan du satsa på klassiska och diskreta smycken som är i enlighet med din personliga stil. Att hitta ditt signatur smycke är en bra idé. Det kan vara exempelvis ett stort armband, snygga stora örhängen eller pärlor. När det kommer till smycken kan du absolut blanda olika metaller. Det finns inga regler som säger att du exempelvis inte kan bära silver och guld samtidigt. Du kanske föredrar en sorts metall och då ska du naturligtvis bära sådana smycken.

Ta hand om dina smycken

Är du ska investera i smycken är det en bra idé att köpa kvalitativa smycken som håller länge. Tänk även på att ta hand om dina smycken. Silversmycken behöver du putsa och hålla efter för att de ska hålla sig fina.

bard