Brudgum & Gåvor

Vigselring till brudgummen

Det är inte alls lika vanligt att även mannen har en vigselring, mannen brukar oftast spara plats inuti förlovningsringen för gravering med bröllopets datum, här kan du läsa om det, men nu är det moderna tider, så vill man som man ha en vigselring, varför inte?

Vigselringen är den ring man tillför under vigseln, som ska spegla er kärlek och påminna er om den trohetsed ni avgett vid vigseln och såklart få er att minnas tillbaka på er fantastiska och stora dag! Inte läge att snåla med andra ord.

Först måste du/ni bestämma budget för vad som ska läggas på ringarna, vilket underlättar letandet när ni vet vad plånboken säger. Vilken sorts ring man väljer i vilken ordning är väldigt olika så det bör vara upp till var och en om man vill slå på stort och ta väl utsmyckade ringar redan på förlovningen eller ta en enklare slät ring och spara diamantringen till bröllopet. En slät guldring är heller aldrig fel! Värt att tänka på är vad ni har för bredd och form på era förlovningsringar, har ni breda måste ni känna efter vad som blir bekvämt att ha på fingret, är det möjligt med en lika bred eller bör man ta en smalare vigselring?

bard