Allt för bruden

Matcha smycken med håruppsättningen & bukett

Matcha dina smycken med håruppsättning och bukett för den mest genomtänkta looken!

I de allra flesta fall väljer bruden sin klänning först av allt, och därefter väljer hon ut och kompletterar saker som smycken, håruppsättning, buketten och andra detaljer till just brudklänningen. För det är brudklänningen som i de absolut flesta fall prioriteras.

Efter brudklänningen brukar smyckena komma på en stark andraplats, sedan med smyckena och brudklänningen kan man ta inspiration och utformning och föra över på bukett och håruppsättning.

  • Det vill säga att har du valt en extraordinär klänning som är stor, fluffig och lyxig så bör även smyckena väljas av samma stuk och därefter även bukett och håruppsättning, hitta din inspiration här, tanken är att allt ska se genomtänkt ut och gå i ett vackert tema som helhet.
  • Har du valt en enklare klänning så kan du såklart också välja till enklare detaljer i dina accessoarer efter just din klänning så du får samma stuk och som kanske även speglar din personlighet bättre?

Eftersom du valt en enklare klänning har du möjligheten att också kunna gå loss på smycken som sticker ut till din enkla klänning men då bör du ha i åtanke att blickarna kan dras mer mot smyckena än din brudklänning. Är det inget som stör dig så ska du såklart köra på det om det är det du vill!

Något som är väldigt populärt som vi nämnt tidigare är pärlor, och då menar vi smycken med pärlor, buketter med pärlor, håruppsättning med pärlor. Så har du alltså valt smycken som går i ett tema med pärlor (du kanske till och med valt en klänning med inslag av pärlor), då är såklart en solklar vinnare att du behåller det temat och för över det på både buketten och håruppsättningen, kanske även tiaran om det är något du vill ha! Då kommer din look på din stora dag vara komplett och se genomtänkt ut i minsta detalj, vilket man såklart vill en dag som denna.

Tänk dock på att om du är ute efter att ha alla accessoarer och smycka dem så ska det inte bli för maffigt. Håll det stilrent och elegant. Ska du ha pärlor överallt, välj mindre smycken!

Sedan är det din dag och din personlighet som ska speglas så vill du hålla det simpelt så räcker det såklart med smycken på kroppen och låta bukett och hår tala för sig.

bard