Brudgum & Gåvor

Egengjorda bröllopssmycken och hårdekorationer!

Att gifta sig är en stor och lycklig livshändelse och då vill man att dagen ska bli så minnesvärd som möjligt. Att välja bröllopsklänning som man är nöjd med är viktigt, men också vilka smycken som man vill bära. Något som kan bli unikt och som är mer personligt, är att göra sina egna bröllopssmycken och även smycka håret!

Snygga damkläder att ha före eller efter bröllopet

När man ska gifta sig finns det mycket att planera och tänka på och det är lätt att glömma bort lite av sig själv. Att unna sig något under bröllopsstressen kan göra gott och något som man aldrig kan får för mycket av är kläder! Att förnya sin garderob inför bröllopet, kan vara inspirerande och kännas lite som en nystart inför det nya livet som gift. När man planerar för ett bröllop, har man ofta inte tid att ut och shoppa kläder och då kan man enkelt och bekvämt handla på internet. När man handlar online kan man hitta en mängd snygga damkläder och allt man behöver som byxor, toppar, jackor, klänningar, tröjor, underkläder och mycket mer! Fördelen är att man även kan beställa heminredning till hemmet och det kan vara extra roligt att snygga upp hemmet som nygifta.

Göra egna smycken till den stora dagen

Att göra egna smycken i form av halsband och armband är inte så svårt som man kan tro och med

bra tips och vägledning hur man gör smycken till den stora dagen. Att skapa egna smycken till bröllopet gör att man får en unik look som ingen annan har och man kan till exempel skapa ett unikt smyckeset. De enda grunderna man behöver är vajer, klämpärlor, valfria pärlor och ringar till ändarna och ett karbinlås. Eftersom det är ett bröllop, kan man lyxa till det med äkta sötvattenpärlor, äkta silverdelar eller gulddetaljer. När det kommer till örhängen kan man köpa färdiga örhängen som matchar setet man har skapat. Att kombinera egengjorda smycken med färdiga örhängen gör bröllopslooken komplett.

Det finns riktigt bra tips och råd för hur man gör bröllopsfrisyrer och sätter i vackra och romantiska hårsmycken i håret! Hårsmycken är ofta lätta att fästa i håret och det är smart om man hittar hårsmycken som matchar bröllopsklänningen bra. Hårsmycken finns i olika modeller och några exempel är hårkammar med stenar och strass, pärlhårspännen, glittrande diadem eller långa hårdekorationer med stenar, blommor eller strass som är fästa på en lång vajer. Ett längre hårsmycke är böjbart och kan på ett kreativt sätt bakas in i frisyren. Fantasin har inga gränser och det viktigaste är att man finner det man tycker passar perfekt till klänningen och den lyckligaste dagen i livet!

bard