Brudgum & Gåvor

Välj rätt underkläder till bröllopet

Att välja rätt underkläder till bröllopet är en minst lika viktig del som att välja rätt sorts smycken. Därför kändes det passande att vi i det här inlägget ger dig några tips på hur du väljer rätt underkläder till bröllopet. Det finns många fina underkläder att välja bland och det kan vara svårt att veta vad som är rätt. Så här kommer en kort guide till hur du väljer rätt underkläder till bröllopet.

Bekvämt

Det viktigaste du ska tänka på när du väljer de underkläder du ska ha på bröllopet är att du ska känna dig bekväm i dem. Du vill inte minnas din stora dag med att du hade på dig en BH som du behövde rätta till eller skavande trosor som inte var skapt för att kvinnan ska känna sig bekväm i den. Därför ska du lägga stor vikt vid att välja underkläder som du kommer känna dig bekväm i under hela dagen. Det finns många olika modeller på både trosor och BH:ar och det kan vara en bra idé att prova underkläderna för att se vad du känner dig mest bekväm i.

Synlighet

En annan sak som kan vara bra att tänka på när du väljer underkläder att ha under dina tighta bröllopskläder är att risken finns att de syns. Det är inte hela världen om man ser konturen av en troskant, det viktigaste är att du känner dig bekväm. Det finns trosor som är sömlösa vilket gör att de har mindre synliga kanter. Om du till exempel ska bära en tunn eller tight kjol är det sömlösa trosor du ska satsa på. Vill du helt och hållet undvika att dina underkläder syns ska du undvika underkläder gjorda av spets eftersom tyget inte lägger sig slätt ovanpå. Vill du vara på den säkra sidan att dina underkläder är osynliga under den stora dagen kan det vara en bra idé att prova dina kläder för att se med egna ögon vad som syns och inte. När det kommer till att välja färg till dina underkläder ska du allra helst välja underkläder som har samma hudton du själv har om du vill undvika att de ska synas.

Material

Underkläder görs av många olika material. Det finns allt ifrån siden till spets till bomull. Som vi nämnde tidigare är det kanske inte det mest optimala att välja underkläder i spets om du ska bära något som är tight. Men spetsunderkläder anses vara lite mer sexiga och bärs av många som vill känna sig extra snygga. Det viktigaste är att du känner dig bekväm och fin i dina underkläder.

Modeller

Som vi nämnde tidigare i det här inlägget finns det en hel del olika modeller på underkläder. Vissa BH:ar passar bättre till vissa klänningar. Du kan alltid rådfråga personalen om du är osäker på vilken BH som skulle passa bäst till din klänning. När det kommer till trosor finns det många olika varianter att välja bland.

bard