Brudgum & Gåvor

3 tips för att stråla på bröllopsdagen

Bröllopsdagen är en av de viktigaste dagarna i livet och självklart vill brudparet stråla lite extra just denna dag. Under bröllopet är det alltid extra stort fokus på bruden och därför fokuserar denna guide på tips specifikt för bruden. Här kan du läsa mer om hudvård, smycken och smink som får bruden att bli strålande vacker på den stora dagen.

Bra hudvård som ger lyster

En frisk och återfuktad hud är grunden för att allt annat ska se bra ut. Smink, kläder och smycken kommer automatiskt att se bättre ut om huden är fin. Därför bör hudvården inte lämnas åt slumpen veckorna innan bröllopet. Börja istället i god tid och investera i bra hudvårdsprodukter som passar just din hudtyp oavsett om du har torr, fet eller normal hy. Det finns generellt sätt inga genvägar till strålande hud, men vissa innovativa redskap förbättrar huden avsevärt. Svenska Foreo är ett exempel på ett varumärke som revolutionerat skönhetsvärlden med sina rengöringsborstar i silikon. Deras produkter passar för alla hudtyper och rengör huden på djupet. Denna avancerade hudvård gör att efterföljande produkter kan tränga in djupare i huden och således ge bättre resultat. En bra rengöring är grunden för bra hy och tack vare Foreos smarta rengöringsborstar kan du få huden att stråla på bröllopet. Börja gärna flera veckor innan bröllopet eftersom det tar tid att vänja huden vid nya produkter.

Vackra smycken

Med vackra smycken som matchar bröllopsklänningen kommer du gnistra på din stora dag. Tänk på att vigselringen och klänningen ofta är i fokus och därför kan du välja mer diskreta smycken i öronen, på halsen och längs handleden. Silver, guld, diamanter och pärlor är vanligt för bröllopssmycken.

Rätt smink

Bröllopsdagen är inte rätt tillfälle att experimentera med nytt smink. Håll dig till färger och varumärken som du gillar och som du vet fungerar på din hud. Om du anlitar en makeupartist är det en bra idé att göra en testsminkning några veckor innan bröllopet för att se att ni hittar en sminkning som du känner dig bekväm i. Låt gärna sminkningen sitta kvar ett tag efter testsminkningen för att se hur produkterna reagerar efter några timmar på huden. Tänk även på att bröllopet ofta är känslosamt och att en vattenfast mascara kan vara bra om du vill undvika pandaögon.

bard