Okategoriserade

Smycken till bröllopsfesten

Smycken till bröllopsfesten för den blivande bruden?

Bröllopsfesten är något man har efter vigseln, en del väljer då att ha på sig sin

brudklänning även där och mannen sin smoking medans andra par väljer att ha andra specifika kläder till även det här speciella tillfället som också bara är en gång. Det är upp till var och en vad som känns bäst, man kan såklart välja att antingen bara byta klänning eller bara byta smycken!

Många kör dock på samma stuk på brud-och festklänningen så som att klänningen fortfarande är vit men att bruden kanske väljer en mer festlig och praktisk klänning att ha på sig på kvällen, och kanske ta de andra smyckes favoriterna hon hittat men som hon insåg blev för mycket att ha på vigseln.

Har/får du svårt att välja smycken till bröllopet, (för det finns ju väldigt mycket snyggt som kan göra det svårt att välja endast ett sett) då har du nu tur, för varför välja när man kan ha ett set på sig under vigseln och ett annat sett på bröllopsfesten? Hitta dina favoriter och låt dig inspireras här, festen är också en del av bröllopet och ett minne att bära med sig hela livet. De första smyckena att dansa den första dansen till som gifta, är ju inte litet vid närmare eftertanke.

Du kanske vill vara enkel med din utsmyckning på vigseln för att inte överspegla den vackra brudklänningen som du valt ut så noga, men till festen vill du istället låta all, eller den mesta uppmärksamheten gå till de maffiga smyckena som skimrar i festens ljus?

Något som kommer synas i det mörkare ljuset på festen är såklart blänkande diamanter, eller varför inte passa på att få in lite färgade stenar i de stora hängande örhängena och halsbandet med ett tillhörande armband? Kanske i din favorit färg? Eller varför inte mannens favoritfärg?

Festen är din och det finns inga regler, bara att du ska synas och stå i centrum!

Har du även en annan klänning på dig under bröllopsfesten ska du gå efter samma regler med smyckena till den som till brudklänningen. Även brudgummen kan passa på att slå till lite extra när det vankas bröllopsfest. Nu finns chansen att dra ut svängarna som man höll tillbaka till vigseln.

bard