Förlovning & Jubileum

Förlovningsring till henne

Känner du att livet är komplett, har en fantastisk partner du ser hela livet framför med och går nu i tankarna att ta det stora steget och fria till din kärlek?

Många tjejer har drömt och fantiserat ihop bilder i huvudet om bröllopet, frieriet och den stora diamantringen sedan barnsben. Så var beredd på att hon väntat på den här dagen väldigt länge och kan ha höga förväntningar. Klicka in här för att hitta din prisklass och inspiration innan nästa steg.

Kom fram till vad din tjej är ute efter för ring med hjälpen nedan:

  • Pampiga centrumtjejen.

Är hon en tjej som älskar mode, smycken och har en stor karaktär, kanske till och med är en tjej som älskar att stå i centrum? Då kan det vara mycket troligt att hon är typen som önskar sig en enda stor bländande diamant, som skapar många samtalsämnen, för det är det hon gillar. Finns det budget för en pampig ring så kommer din tjej garanterat bli överlycklig.

  • Tjejen lagom.

Varken älskar mode eller stå i centrum, inget hon avskyr heller men lägger inte så stor vikt vid det. Men en stor diamantring kanske är lite väl överdrivet för hennes smak och skapar för mycket uppmärksamhet, så hon föredrar kanske en ring med en liten eller några små diamanter.

  • Blyga lite tillbakadragna tjejen.

Är din tjej mer åt det blyga och tillbakadragna hållet? Gillar hon inte alls att stå i centrum och få oönskad uppmärksamhet, kan en enkel slät guldring utan några diamanter vara att föredra så även ringen avspeglar hur hon är som person.

Om du är ute efter en ring till din tjej och inte kan dra fram måttbandet och mäta ringfingret så hon anar något, kan du försöka hitta andra ringar som hon redan har och som du vet att hon kan ha, så kan juveleraren gå efter dem när du kommer dit.

bard