Brudgum & Gåvor

Smycken till honom

Är ni ute efter smycken till mannen så är utsmyckningen precis lika viktig för honom som för bruden. Samma regler gäller här, smyckena ska inte ta över din smoking, de ska komplettera och göra det lilla extra med outfiten. Har du dock valt en enklare utstyrsel kan du slå till med lite extra smycken, men det bör räcka med ex. klocka, armband, manschettknappar som du istället låter vara utöver det vanliga. För sedan brukar ju fluga/slips och ex näsduk tillkomma som även det, är accessoarer. Men även en brudgum måste ha en utstyrsel lite utöver det vanliga en sådan här stor dag.

Manschettknappar och klockor är att föredra och som aldrig slår fel för en brudgum, det inger känslan av lyx och elegans. Även matchande armband för en extra touch, titta in och se om det är något för dig här om ja, och du har läderband på din klocka är det snyggt om du har ett matchande läderarmband till, kanske en färg på uret som går i temat på bröllopet och/eller brudens bukett.

Har ni valt pärlor till brudens utsmyckning vore det även snyggt om du matchade knapphålsblomman med läder med din klocka och armband i läder och adderar pärlor.

Det viktigaste är att ni väljer smycken som passar varandra.

bard