Brudgum & Gåvor

Brudgum matchar accessoarer efter smoking & brud

Förhoppningsvis har både bruden och brudgummen kommit överens om ett tema som passar de båda inför bröllopsdagen, det är lätt att glömma bort att dagen är precis lika stor för en brudgum som för bruden, det är bara det att kvinnorna oftast pratar mer om det och mer öppet.

Har ni ett färgtema på bröllopet så kan det vara fördelaktigt att matcha fluga och näsduk eller knapphålsblomman i den färgen eller i alla fall efter brudens bukett, så man verkligen får känslan av att ni matchar och hör ihop. Förstå vad vi menar och hitta den utstyrsel som passar dig här, helheten blir vackrare om ni ser kompletta ut tillsammans!

Det mest perfekta läget är om ni knyter an både brud och brudgums accessoarer, genom temat ni har med färg eller form. Ni ska bli ett på er stora dag och hur fantastiskt vore det då inte om ni redan är ett med era accessoarer?

Manschettknappar finns det en hel uppsjö utav, och det är smidigt att få ihop något personligt med. Kanske kan du slå till med att välja samma färg som vigselringarna och gravera in era initialer dagen till ära? Matchar man manschettknapparna, en klocka och kanske ett armband ihop med smokingen eller fracken så är man i hamn.

Har ni valt att ha en pampig och lyxig smoking/klänning så bör även dina smycken gå i samma stuk, så att det smälter ihop!

Har hon dock valt en enklare brudklänning och du en enklare smoking kan det vara fördelaktigt med mildare accessoarer så inte smyckena du bär drar bort blickarna både från din smoking eller brudklänningen.

bard