Okategoriserade

Vigselring till bruden

Det är upp till vardera par om man väljer en stor diamant redan till förlovningen eller om den ska vänta till vigseln! Tips nedan!

Bestäm först och främst budget för vad som ska läggas på ringen. Då vet ni exakt vilka ringar ni kan köpa och slipper bli besvikna av att titta på andra. För den intresserade, fakta & historia om vigselringar, ringen ska bäras livet ut och vara en symbol för er kärlek till varandra, så den ska vara noga genomtänkt!

  • Har ni valt den stora diamanten till förlovningen är en enkel slät guldring eller möjligtvis en slät ring med en liten sten perfekt till vigseln så diamanten får fortsätta stå i centrum även efter tillskottet!
  • Har ni istället valt den enkla stilrena ringen till förlovningen ska ni givetvis slå på stort till vigseln, en stor diamant är många flickors dröm, men det finns alternativ som en eller flera små diamanter, som gör den speciell men inte för utstickande.

Tänk på att titta hur breda era förlovningsringar är, är de väldigt breda kan det vara bra att gå på en smalare vigselring för bekvämligheten för fingret den ska sitta på livet ut, men det bör ni känna efter själva. De ska såklart vara fina ihop också, så använd gärna bara guld eller bara silver!

bard