Okategoriserade

Smycken till bruden

Är ni ute efter smycken till bruden inför den stora dagen finns det mycket att ha i åtanke, det kommer förmodligen vara den största dagen i ert liv så allt måste vara perfekt, så smyckena är väldigt viktiga.

Smyckena man har på sig på sin stora dag ska vara rätt, inte bara ihop plockade, det ska helst finnas en del av en budget till just detta för att lyckas hitta de perfekta smyckena till din vackra brudklänning. Man ska inte tänka att det inte är så viktigt med smycken, smycken är en stor del av din utstyrsel.

Smyckena ska dock inte vara för mycket för man vill såklart inte att smyckena snor all uppmärksamhet från brudklänningen men de ska heller inte vara för snåla så man inte lägger märke till dem alls.

Pärlor är väldigt populärt att ha på bröllopet, det ser pampigt och lyxigt ut men det kan bli för mycket och sticka ut lite väl mycket, se till så att halsbandet inte blir för stort och framhävande, klicka in här för inspiration och se om pärlor är något för dig, ett enklare stilrent guld-eller silver halsband är dock heller aldrig fel och tar inte för mycket uppmärksamhet från klänningen. Du kan dock välja stora hängande smycken om de bara är något nedtonade så blickarna inte fokuserar alltför mycket där istället för klänningen.

Värt och nämna är att det finns fantastiska möjligheter till att hyra smycken om kontot säger att det inte riktigt finns möjlighet för något ut över det vanliga. Man behöver såklart inte köpa allt, bättre att hyra något vackert än att behöva hålla tillbaka på smyckena, om det inte är något man önskar.

bard