Brudgum & Gåvor

Att välja bröllopssmycken

Själva bröllopet kommer att kräva en hel del planering men också när det gäller brudens utstyrsel. Inköp av smycken bör vara väl genomtänkt och inte alltför impulsivt. Som brud vill du verkligen skina och glittra på ditt bröllop men det är fördelaktigt att välja smycken som du kan ha på dig även efter din stora dag. Rätt smycken kommer att förhöja din look oavsett om du väljer traditionella smycken eller större och mer glittriga varianter, men kom som sagt ihåg att välja smycken som kan användas långt efter bröllopet. Rekommendationen är att smycken ska förhöja ditt utseende och inte ta uppmärksamheten från klänning, smink och frisyr där exempelvis för stora örhängen kan ta uppmärksamhet från ansiktet. Många kanske följer rådet i det gamla talesättet ’något gammalt, nånting nytt, något lånat, nånting blått, något fått’ och vad detta betyder kan du hitta mer information om online hos exempelvis etikett doktorn . Många gånger får du som brud smycken från din mor eller kanske svärmor att bära på bröllopet. Det kan vara släktklenoder eller det pärlhalsband som din mamma bar på sitt bröllop och som har högt sentimentalt värde. Alltför ofta kan dessa smycken kännas omoderna, men det är inte svårt att lyfta din look med kompletterande smycken. Pärlhalsband kan gärna matchas med glittriga halsband och guldhalsband. Det finns mycket inspiration och tips att inhämta online när du ska välja smycken.

Moderna smycken

För den som vill finns även möjlighet att hyra smycken till bröllopet. Hos bland annat prisbelönade smyckesdesigner Efva Attling kan du hyra en tiara till bröllopet. Bröllopssmycken som är moderna och annorlunda har blivit mer och mer populära. Dessutom kan val av smycken och design bero på vilken typ av bröllop man väljer, kyrkobröllop, borgerligt eller andra val såsom i villaträdgården eller på stranden. Om du har valt att hålla bröllopet i en trädgård är traditionella smycken kanske inte alltid att föredra. Bäst är att vara fri och kreativ och till exempel använda vackra blommor som vävs in i frisyren istället för ett diadem. På den stora dagen kanske du bär en släktklenod, hyr ett diadem, handlat ditt armband online eller köpt glittrande örhängen hos en guldsmed men oavsett hur du kombinerat dina smycken är det absolut viktigaste att du känner dig vacker.

Bröllopsnatten och lingerie

Glöm inte bort att göra bröllopsnatten speciell och fantastisk. Brudens val av lingerie är lika viktig som val av brudklänning, också för brudgummen. Ett tips är att piffa upp med spännande leksaker från vuxen.se för att göra bröllopsnatten speciell. Valet av lingerie kommer att framhäva dina kvinnliga former och även här kan du lyxa till det med att bära dina bröllopssmycken. Lingerie tillverkas av skinande lyxiga material som silke och satin som tillsammans med dina smycken garanterat kommer att framhäva den erotiska och vällustiga sidan av denna speciella natt.

bard