Förlovning & Jubileum

Jubileum/förnyade löften

Ett perfekt sätt att visa att kärleken består eller fira guldbröllop är att förnya äktenskapslöftena, vissa vill istället visa varandra att de inte tar varandra för givet. Det finns många anledningar till att man gör det och så länge man firar kärleken så är alla anledningar bra anledningar.

I en del fall kan det också vara så att man inte känner sig nöjd med bröllopet som skulle vara ens drömbröllop och väljer därför att förnya löftena, läs hur det går till här och få möjligheten att minnas en sagolik stund.

Precis som vi sa kan ringarna slitas med tiden så varför inte fira in era nya löften med nya ringar, kanske hade ni inte ekonomin när ni gifte er till drömringarna, men har bättre ekonomi nu. Är det då någon gång dags att ta fram stora plånboken så är det vid ett sådant här unikt och speciellt tillfälle! Det kanske är dags för den efterlängtade diamantringen?

Har man redan en diamantring kanske det är tid nog att slipa om stenen, varför inte hjärtformad dagen till ära?

Guld eller silver? Vilken färg på smycken använder du vanligtvis? Det kan berätta vilken färg du passar i, välj den färg du kommer fram till så att du känner dig bekväm med ringen i alla framtidens stunder.

bard