Brudgum & Gåvor

Bröllopspresent

Är du på jakt efter en bröllopspresent till ett par som snart ska gifta sig?

Då har du kommit helt rätt! Smycken är aldrig fel och det bästa av allt är att de finns inom de flesta prisklasser. Känner du personerna som ska gifta sig väl, är ett tips som kan bli fantastiskt uppskattat och minnesvärt att ge något personligt som visar att du verkligen känner brudparet och deras kärlek till varandra och att du tänkt steget längre än att ge någon vanlig present som egentligen inte betyder något speciellt.

Matchande smycken till de båda som de kan bära till vardags som en symbol på deras kärlek till varandra är en väldigt fin gåva. De kan hittas i alla prisklasser så det passar just din budget.

Vill du ge något ännu mer personligt och oförglömligt är ingraverade smycken med en personlig text eller datum att föredra, gravyrtips kan du hitta här, kan det till och med vara så att du vet när eller vart dem träffades, du kanske till och med var med? Den gåvan och betydelsen är svår att slå, att stå där i en dröm som blev sann och äntligen fått sitt sagolika bröllop. Att då få en gåva som påminner om när eller vart de träffades och få alla fina minnes uppspelade i huvudet, kan omöjligt bli fel!

Är det ett väldigt skojfriskt brudpar och din budget lite stram kan du passa på att slå ihop personlig gåva med ironi. Varför inte exempelvis ett bästissmycke/kärlekssmycke som var väldigt populärt förr, att man då var två stycken som delade på ett hjärta, ett halvt hjärta var på ett varsitt halsband. En personlig tanke kring presenten men också lite skämtsamt.

Just detta passar även den skojfriske som inte känner brudparet lika väl och vill hålla priset nere!

bard